NEW ALBUM - "De Vent i Ales"

NEW ALBUM - \

★ DE VENT I ALES ★
El nostre quart i últim disc porta per nom “DE VENT I ALES”.

Avui compartim amb totes vosaltres el títol del nostre darrer àlbum i publiquem aquest petit treball documental, autoproduït artesanalment, que recupera algunes de les vivències i llocs on hem escrit les cançons del nou disc.

DE VENT I ALES és un cant d’agraïment a la vida. A deixar-se emportar pels seus camins. A estendre fort les ales i a fluir amb el vent. A viure aprenent a escoltar-la i a escoltar-nos, confiant en tot allò que sovint te preparat per a nosaltres.
Un treball que tanca més de 10 anys de viatge, des del més profund dels agraïments, conscients del nostre privilegi, feliços d’haver pogut compartir tantes i tantes coses.

Un disc per celebrar la vida compartida. La nostra carta d’amor a totes les persones i comunitats que arreu del món ens heu acollit, des del primer dia, amb la més gran de les tendreses!

Ens morim de ganes de que arribi el proper 19 DE JUNY i aquest grapat de cançons ja sigui vostre. A partir d’avui mateix podeu reservar el disc a la nostra pàgina web per rebre’l a casa el mateix dia de la sortida. www.txarango.coop

Desitgem que us arribi un trosset d’aquesta abraçada. I que les noves cançons us acompanyin en la llarga aventura de les vostres vides.

Per l’alegria i la tendresa,
per cada passa compartida,
infinites gràcies
des del fons dels nostres cors.

19 DE JUNY, nou disc www.txarango.coop

Artistes